Antena 3 Sport Tenis Simona Halep, terorizată de antrenorul ei! “Era foarte dur cu ea, îi vorbea urât, auzisem ca o și înjura!”

Simona Halep, terorizată de antrenorul ei! “Era foarte dur cu ea, îi vorbea urât, auzisem ca o și înjura!”

27 Mai 2017   •   23:08
Simona Halep, terorizată de antrenorul ei! “Era foarte dur cu ea, îi vorbea urât, auzisem ca o și înjura!” Foto: Agerpres

Corneliu Idu, afaceristul care a sustinut-o financiar pe Simona Halep cand era adolescenta, l-a schimbat pe Bogdan Pandichi, fostul antrenor al tenismenei.

Simona Halep a fost sprijinita financiar de omul de afaceri cosntantean Corneliu Idu, care avea un club de tenis la Constanta. 

“A venit la mine la club cu antrenorul ei, Bogdan Pândichi, când avea vreo 14 ani. Juca, parcă, la Şcoala Sportivă şi era deja cea mai bună jucătoare din ţară la vârsta ei. O văzusem de multe ori pe la turnee, mai ales că organizam şi noi, la Tenis Club IDU, unele, de nivel foarte înalt. Ştiam că are mari perspective. Pândichi a venit să-mi spună că fata ar avea nevoie de sprijin financiar şi să mă întrebe dacă vreau s-o ajut. M-a pus într-o situaţie destul de delicată fiindcă a venit la discuţie împreună cu ea. Nu eram pregătit să-mi asum o asemenea responsabilitate, dar până la urmă am fost de acord să o ajut”, a dezvaluit Idu pentru GSP.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close