Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep va evolua cu Lucie Safarova pentru un loc în sferturi la Cincinnati

Simona Halep va evolua cu Lucie Safarova pentru un loc în sferturi la Cincinnati

Simona Halep va evolua cu Lucie Safarova pentru un loc în sferturi la Cincinnati
de S.T.    |    14 Aug 2014   •   09:11

Jucătoarea cehă Lucie Safarova, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16, a învins-o, miercuri, cu scorul 6-4, 6-2, pe Zarina Dias din Kazahstan, locul 52 WTA, în turul al doilea al turneului Premier 5 de la Cincinnati şi va juca împotriva Simonei Halep în faza următoare a competiţiei.
   
Safarova a avut nevoie doar de o oră şi 11 minute pentru a câştiga meciul cu jucătoarea venită din calificări, care le eliminase anterior pe Monica Niculescu şi Irina-Camelia Begu.
   
Halep şi Safarova s-au întâlnit de trei ori până acum, scorul fiind de 2-1 în favoarea româncei. Ultima lor partidă a avut loc în turul al doilea al turneului de la Indian Wells, când Halep a câştigat, cu scorul 6-2, 4-6, 6-4. Tot în trei seturi şi tot în favoarea actualei ocupante a locului 2 WTA s-a încheiat şi partida din 2013, din semifinalele turneului de la Nurnberg, scor 6-3, 0-6, 6-2.
   
Singura victorie a sportivei din Cehia a fost înregistrată în 2011, în turul doi al turneului de la Toronto, scor 6-2, 6-4.
   
Cel mai probabil, partida dintre cele două jucătoare va avea loc joi.
   
Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului cu premii în valoare totală de 2,5 milioane de dolari, după ce a trecut în turul doi, cu scorul de 6-4, 6-2, de sportiva belgiană Kirsten Flipkens, locul 54 WTA.

×
Subiecte în articol: Simona Halep cincinnati
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close