Simona Halep, veste mare pentru români, după eliminarea de la Roland Garros

de A.M.P    |    03 Iun 2016   •   08:48
Simona Halep, veste mare pentru români, după eliminarea de la Roland Garros Foto:Simona Halep/Facebook

Simona Halep a afirmat, după eliminarea în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, că jucătoarele calificate în sferturile de finală au fost avantajate de condiţiile meteo, scrie adevarul.ro.

"Câştigătorii din optimiile de finală clar au fost avantajaţi de condiţiile meteo. A fost frustrant să petrec toate acele ore aşteptând. Ar fi foarte bine ca la Roland Garros să existe măcar un teren acoperit, pentru a nu mai ne confrunta cu asemenea probleme, nu e normal aşa ceva. E greu să spun dacă puteam câştiga, dar aveam şanse mari să ajung în fazele superioare pentru că jocul mi-a funcţionat bine în primele tururi".

Simona Halep se consideră mulţumită de sezonul ei pe zgură şi spune că sunt şanse mari să o vedem în turneul de la Bucureşti, care va avea loc în perioada 11-17 iulie.

"Sezonul de zgură a fost foarte bun. Sunt foarte mulţumită de cum m-am descurcat, mai ales la Madrid, un turneu special. Sunt şanse foarte mari să joc la Bucureşti, depinde foarte mult de starea mea de sănătate. E un program încărcat, sunt şi Jocurile Olimpice, dar vreau foarte mult să evoluez acasă. Sunt înscrisă la turneul de la Bucureşti. Pentru mine urmează câteva zile de pauză, apoi mă pregătesc de Birmingham şi Wimbledon. Sper ca anul acesta să joc mai bine pe iarbă", a spus Halep.

x close