Antena 3 CNN Sport Tenis Slovacia surprinde SUA la Cupa Hopman. Hrbaty l-a învins pe James Blake

Slovacia surprinde SUA la Cupa Hopman. Hrbaty l-a învins pe James Blake

Slovacia surprinde SUA la Cupa Hopman. Hrbaty l-a învins pe James Blake
06 Ian 2009   •   14:14

Dominik Hrbaty l-a învins pe favoritul James Blake cu 6-4 4-6 7-6 şi a obţinut o victorie surprinzătoare pentru Slovacia în faţa campioanei en-titre a Cupei Hopman, SUA. Cum Dominika Cibulkova o învinsese mai devreme pe Meghann Shaghnessey cu 6-2, 6-2, asta i-a adus Slovaciei un avantaj de 2-0, iar SUA trebuie acum să îşi revină cu victorii în partidele cu Australia şi Germania, pentru a ajunge în finala de vineri.
Germania a învins Australia în primil meci, în ciuda faptului că Lleyton Hewitt a câştigat la revenirea sa după o pauză de cinci luni. Fostul număr unu mondial nu mai jucase de la înfrângerea suferită în faţa lui Rafael Nadal la Olimpiada de la Beijing, dar l-a învins pe Nicholas Kiefer cu 6-7 (6-8) 6-3 6-2. Victoria lui a egalat scorul întâlnirii, 1-1, după ce victoria obţinută de Sabine Lisicki, 4-6 6-2 7-5, în faţa Casey Dellacqua oferisei Germaniei avantajul. În ultimul meci, Lisicki şi Kiefer au făcut pereche pentru a trece de Dellacqua şi Hewitt, la mixt. Perechea germană a câştigat tie-break-ul decisiv cu 10-5, după ce primele două seturi au fost împărţite, 6-7 (2-7) 6-3.
Astfel, SUA şi Australia rămân fără victorii, în timp ce Slovacia şi Germania conduc grupa A. În grupa B, fraţii Marat Safin şi Dinara Safina au câştigat meciurile de simplu pentru a oferi Rusiei o victorie cu 2-1 în faţa Italiei, în timp ce Franţa a învins Taiwan.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close