Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cîrstea, atac dur la Simona Halep: E greu să mai câștige un Grand Slam

Sorana Cîrstea, atac dur la Simona Halep: E greu să mai câștige un Grand Slam

Sorana Cîrstea, atac dur la Simona Halep: E greu să mai câștige un Grand Slam
06 Feb 2019   •   13:42

Sorana Cîrstea nu ezită să o atace flagrant pe Simona Halep. Într-un interviu oferit site-ului mirceamester.ro, Cîrstea afirmă că ea și Halep sunt persoane extrem de diferite.

Dârzenie. Noi ne știm de la 8 ani și ne cunoaștem. Dar nu am fost niciodată prietene apropiate. Suntem pur și simplu colege de breaslă, ca-n orice job: cu unii colegi ai o legătură mai profundă, cu alții nu. Nici când eram copii nu eram foarte apropiate, pentru că suntem două persoane extrem de diferite. Nu există două persoane mai diferite decât noi două. Cu toate astea, respect ceea ce a făcut. Am vorbit întotdeauna extraordinar de frumos despre ea.

Am zis într-un interviu că echipa României nu stă în Simona. Ceea ce am vrut să spun este că echipa României poate să vină cu două echipe de Fed Cup, pentru că avem foarte multe jucătoare și dacă lipsește Simona nu se întâmplă nimic. Toată lumea mi-a sărit în cap pentru asta.

E greu să mai câștige un Slam, pentru că acum sunt foarte multe jucătoare care lovesc mingea foarte puternic: Osaka, Pliskova, Kvitova. Ea are un joc în care așteaptă. Mi-e greu să cred că stilul ei de joc se potrivește pe un Grand Slam pe hard. Pe zgură da, o văd mult mai bine, dar și acolo vin jucătoarele cu serviciu puternic. Per total, Simona este, așa cum am zis, dârză. Iar în tenisul de astăzi asta ar putea să compenseze orice joc.

×
Parteneri
Marele Premiu al Australiei se vede la Antena 3 CNN
x close