Antena 3 CNN Sport Tenis Surorile Williams, ultimele achiziţii ale echipei de fotbal american Miami Dolphins

Surorile Williams, ultimele achiziţii ale echipei de fotbal american Miami Dolphins

Surorile Williams, ultimele achiziţii ale echipei de fotbal american Miami Dolphins
26 Aug 2009   •   22:00


Proprietarul echipei Miami Dolphins, Stephen Ross, a mai atras câteva superstaruri pentru a investi în echipa de fotbal american, surorile Williams fiind ultimele ?achiziţii?. Vedetele Gloria şi Emilio Estefan l-au urmat pe cântăreţul Jimmy Buffett, cumpărând acţiuni la Dolphins, asemenea lui Marc Anthony.

Serena şi Venus Williams locuiesc în Florida de Sud şi sunt încântate că au achiziţionat o bucată din Miami Dolphins. ?Suntem fete din Florida. Când scăpăm de turnee, aici venim ca să fim acasă. Va fi încântător să venim la meciurile ?delfinilor?, să simţim şi noi atmosfera care este creată de multe ori la partidele noastre, pentru că pe terenul de tenis suntem prea concentrate ca să ne dăm seama cum este?, a declarat Venus Williams.

?Estefanii? au fost primii cubano-americani care au cumpărat acţiuni la echipa din NFL, iar Dolphins au anunţat că surorile Williams sunt primele femei afro-americane care fac acest lucru, ceea ce reflectă ambiţiile clubului de a reprezenta diversitatea culturilor din Miami.

Jucătoarele de tenis au participat la antrenamentul echipei de marţi şi au fost prezentate în echipamentul celor de la Dolphins pentru a sărbători venirea lor în acţionariatul echipei din Miami.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serena Williams Venus Williams
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close