Simona Halep, prima reacție după ce a pierdut meciul cu Serena Williams

de D.G.    |    08 Sep 2016   •   09:23
Simona Halep, prima reacție după ce a pierdut meciul cu Serena Williams

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că miercuri, în sferturile turneului US Open, a făcut cel mai bun meci al său împotriva Serenei Williams, chiar dacă a pierdut în trei seturi, potrivit Agerpres.

''Cred că acesta este cel mai bun meci pe care l-am jucat vreodată împotriva ei. Am simţit că sunt foarte aproape şi am avut şanse să câştig. Cred că jocul meu a fost destul de bun. E un lucru bun şi îl privesc cu încredere'', a declarat Simona Halep, învinsă cu 6-2, 4-6, 6-3 de liderul clasamentului mondial, după două ore şi 14 minute.

''Cred că a fost un meci bun. Am jucat bine. Aş fi putut juca mai bine momentele în care am avut oportunităţi. Dar cred că nivelul a fost destul de înalt. Sunt mulţumită de felul în care am luptat până la sfârşit. E un lucru normal pentru mine, e un lucru bun. Ea (Serena) a jucat foarte bine. E cea mai bună jucătoare, iar serviciul său a fost incredibil. A fost dificil. Sunt un pic tristă, dar trebuie să iau lucrurile pozitive, pentru că am viitorul în faţă'', a mai spus Halep.

Românca, aflată pe locul 5 în lume, a menţionat că se simte mai bine comparativ cu anul trecut, când a pierdut în semifinale în faţa italiencei Flavia Pennetta, după un joc slab: ''Mă simt cu siguranţă mai bine pentru că am jucat mult mai bine faţă de anul trecut. Semifinalele sunt mai bune decât sferturile, dar sunt lucruri diferite. Anul trecut nu am jucat (bine) în semifinală, iar anul acesta am pierdut în sferturi dar am dat tot ce am putut''.

Serena Williams are acum 8-1 în meciurile directe cu Simona Halep, românca învingând în 2014 în faza grupelor la Turneul Campioanelor de la Singapore, cu 6-0, 6-2. Dintre cele opt succese ale Serenei, doar trei au fost de trei seturi, în 2011 în turul secund la Wimbledon, în 2015 la Miami în semifinale şi acum la New York.

x close