Antena 3 CNN Sport Tenis Turneul de la Dubai: Monica Niculescu s-a calificat în sferturi în competiţia de dublu

Turneul de la Dubai: Monica Niculescu s-a calificat în sferturi în competiţia de dublu

Turneul de la Dubai: Monica Niculescu s-a calificat în sferturi în competiţia de dublu
Sursa foto: Monica Niculescu
19 Feb 2009   •   10:58

Perechea româno-rusă Monica Niculescu/Elena Vesnina, cap de serie numărul 7 la Turneul de la Dubai, s-a calificat în sferturile de finală după victoria prin abandonul adversarelor de miercuri din turul al doilea. Cuplul româno-rus conducea, în primul set, cu scorul de 3-0 la game-uri, în momentul în care franţuzoaica Camille Pin şi tunisianca Selima Sfar s-au retras.
Niculescu şi Vesnina s-au calificat mult mai uşor decât s-ar fi putut aştepta în sfeturile de finală ale competiţiei, unde vor întâlni perechea Anabel MEdina Garrigues/Francesca Schiavone (Spania/Italia), potrivit Mediafax. Va fi mai greu în această fază a competiţiei, adversarele fiind al patrulea favorit al competiţiei din Emiratele Arabe Unite, dotată cu premii ce valorează în total 2 milioane de dolari. Pentru a juca împotriva cupluluri româno-rus, jucătoarele din sudul Europei au trecut de perechea Tatiana Puşek/Anastasia Rodionova (Belarus/Rusia), anunţă sursa citată.
O altă româncă participă la turneul de la Bogota, Columbia, Edina Gallovits fiind cap de serie numărul 3 împreună cu colega sa de echipă, cehoaica Barbora Zahlavova Strycova. Jucătoarele s-au calificat în faza sferturilor de finală ale competiţiei dotate cu premii de 220.000 de dolari, după ce au trecut în primul tur de cuplul Mariana Duque Marino/Carla Suarez Navarro (Columbia/Spania), cu scorul de 6-1, 6-4. Gallovits şi Strycova vor întâlni în meciul următor pe Martina Muller şi Anastasia Iakimova din Germania, respectiv Belarus.
Foto: www.daylife.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Monica Niculescu Edina Gallovits
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close