Antena 3 CNN Sport Tenis Turneul de la Toronto a rămas fără favorita principală: Safina, eliminată de Rezai

Turneul de la Toronto a rămas fără favorita principală: Safina, eliminată de Rezai

Turneul de la Toronto a rămas fără favorita principală: Safina, eliminată de Rezai
20 Aug 2009   •   01:59


Jucătoarea de tenis numărul unu în lume, Dinara Safina, a fost eliminată de la Cupa Rogers din Toronto de franţuzoaica Aravane Rezai, încă din turul doi. Rusoaica a fost trădată de serviciul ei, făcând un total de 17 duble greşeli, iar Rezai a profitat şi s-a impus cu 3-6, 6-2, 6-4, răzbunând o înfrângere usturătoare, 1-6, 0-6, în faţa Safinei, la Open-ul francez.

?Nu este serviciul meu de vină, ci creierul. Ştiu exact ce am de făcut, dar nu îmi folosesc creierul. Nu am putut să îmi controlez minţile. Mi-am pierdut răbdarea şi am jucat din ce în ce mai prost?, a recunoscut Safina. ?Aveam un plan de joc, dar am intrat pe teren şi am făcut exact opusul. Până şi antrenorul meu a plecat din tribune şi mi-a zis că nu are rost să mai stea, pentru că nu fac nimic cum trebuie şi mai bine pierd?.

Favorita numărul patru a turneului, Elena Dementieva, lăsată într-o poziţie foarte bună pe tabloul principal după eliminarea Safinei şi a jucătoarei Venus Williams, de marţi, a defilat, 6-3, 6-2, în meciul cu japoneza Ai Sugiyama.

Alte favorite care s-au calificat mai departe sunt Jelena Jankovic, câştigătoare cu 7-5, 6-4 în meciul cu Patty Schnyder, şi Vera Zvonareva, care a trecut de Roberta Vinci cu 6-3, 6-3. În schimb, Caroline Wozniacki din Danemarca, cap de serie numărul opt, a fost eliminată de Jie Zheng din China cu 7-5, 6-3.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close