Una din cele mai mari rivale ale Simonei Halep se RETRAGE din tenis. Problemele fizice au pus capăt carierei

de O.P.    |    18 Sep 2014   •   11:58
Una din cele mai mari rivale ale Simonei Halep se RETRAGE din tenis. Problemele fizice au pus capăt carierei
Jucătoarea chineză de tenis Na Li, în prezent numărul şase mondial, îşi va anunţa vineri retragerea din activitatea sportivă, a anunţat joi televiziunea publică CCTV, citată de France Presse.

În vârstă de 32 de ani, campioana din 2011 de la Roland Garros şi va agăţa racheta de tenis în cui din cauza problemelor fizice, a precizat canalul sportiv CCTV într-un microblog. Potrivit televiziunii amintite, care a preluat informaţia de la o persoană din anturajul sportive, Na Li va face anunţul vineri, într-o conferinţă de presă.

După ce a câştigat în ianuarie primul turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open, Li a fost nevoită să renunţe la finalul lunii iulie la turneele de la Montreal, Cincinnati, precum şi la US Open, din cauza unei accidentări la genunchi.

'Din martie sufăr de dureri la un genunchi şi nu sunt în stare să joc la cel mai înalt nivel'', a recunoscut vedeta, care spera să revină în competiţie la turneul de la Wuhan, oraşul său natal (centrul ţării), sau la cel de la Beijing, din a doua jumătate a lunii septembrie.

Na Li va rămâne prima jucătoare asiatică de tenis victorioasă într-un turneu de Mare Şlem.

x close