Antena 3 CNN Sport Tenis Veste excelentă pentru Simona Halep

Veste excelentă pentru Simona Halep

Veste excelentă pentru Simona Halep
09 Apr 2018   •   09:56

Simona Halep continuă să fie pe primul loc în clasamentul WTA, bifând a 23-a săptămână în fotoliul de lider. Halep a depășit, încă de săptămâna trecută, un nume mare, din acest punct de vedere, Maria Sharapova, care avea 21 de săptămâni în calitate de lider mondial.

Totodată, dintre liderele WTA care nu au câștigat vreun Grand Slam, Simona este a doua ca longevitate, după rusoaica Dinara Safina, care a avut 26 de săptămâni pe primul loc, scrie digisport.ro.

Ana Bogdan, după ce a jucat semifinale la Monterrey, a urcat de pe locul 90 până pe 76, cea mai bună poziție a carierei. Sorana Cîrstea se menţine pe locul 34, iar Irina-Camelia Begu rămâne pe 38. Mihaela Buzărnescu a coborât de pe 39 pe 40, iar Monica Niculescu se menţine pe locul 65.

Simona Halep a revenit pe locul 1 WTA pe 26 februarie. A urcat pentru prima dată pe această poziţie pe 9 octombrie 2017 şi a părăsit-o pe 29 ianuarie, după ce a pierdut finala Australian Open, în faţa Carolinei Wozniacki.

La dublu, Monica Niculescu se menţine pe locul 11, iar Irina-Camelia Begu a urcat de pe 26 pe 25, în timp ce Raluca Olaru se menţine pe 49, iar Mihaela Buzărnescu a urcat de pe 69 pe 65. Dacă la simplu e lider, Simona Halep se menţine pe 77 la dublu.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close