Antena 3 CNN Sport Tenis Veste minunată pentru Simona Halep

Veste minunată pentru Simona Halep

Veste minunată pentru Simona Halep
29 Noi 2017   •   20:50

Fostul lider mondial Serena Williams nu a luat o decizie în privinţa participării sale la primul turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open, în timp ce rusoaica Svetlana Kuzneţova, numărul 12 mondial, este incertă după ce a suferit o operaţie la încheietura mâinii, relatează Reuters. 

Williams era însărcinată în două luni când a câştigat, în 2017, al 23-lea său titlu de Mare Şlem, la Melbourne, şi speră să îşi poată apăra titlul în ianuarie, după ce a născut o fetiţă în septembrie. 

''Serena se pregăteşte pentru 2018'', a declarat antrenorul jucătoarei de 36 de ani, Patrick Mouratoglou, pentru CNN. ''Ea se antrenează pentru a reveni în formă. Voi fi alături de ea în scurt timp, în Florida'', a menţionat francezul. 

''Vom vedea cum reacţionează corpul său şi care este nivelul său de tenis, iar apoi vom lua o decizie în legătură cu Australia'', a subliniat Mouratoglou. 

Kuzneţova a declarat presei ruse că este în recuperare după operaţia la încheietura mâinii suferită la începutul lunii, în urma unor accidentări diferite şi a precizat că nu are o dată precisă a revenirii sale. 

''Am avut două accidentări la încheietura mâinii, aşa că a trebuit să mă operez, a mărturisit jucătoarea de 32 de ani. A fost un diagnostic foarte complicat. Încă sunt în recuperare, iar medicul nu a menţionat o anume dată pentru când voi putea să mă antrenez. Cel mai probabil vor rata Australia''. 

În acelaşi timp, Victoria Azarenka, care nu a jucat din luna iulie, din cauza luptei legale pentru custodia fiului său, şi-a anunţat revenirea în circuit pentru ianuarie, la Auckland, dar fără antrenorul Michael Joyce, de care s-a despărţit. 

''Vika este o jucătoare extrem de talentată. Deşi sunt încântat să o văd revenind în tenis îi respect decizia de a pune familia pe primul loc'', a declarat Joyce despre fostul lider mondial, care a câştigat de două ori turneul Australian Open. 

Australian Open va avea loc la Melbourne în perioada 15-28 ianuarie. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Simona Halep Serena Williams
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close