Antena 3 CNN Sport Tenis Veste proastă pentru Simona Halep

Veste proastă pentru Simona Halep

Veste proastă pentru Simona Halep
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Oct 2017   •   22:28

Karolina Pliskova (locul 3 WTA) a devenit principala favorită să câştige Turneul Campioanelor. Creditată cu a treia şansă la începutul competiţiei, cehoaica a impresionat în primele două partide. Halep e văzută de specialişti în acest moment cu a doua şansă la victoria finală, scrie DigiSport.

După trei zile de competiţii la Singapore, Jelena Ostapenko a ieşit din cursă, în timp ce Pliskova are deja garantată poziţia întâi în grupa albă. Evoluţia sportivei de pe locul 3 WTA a entuziasmat, ea cedând doar câte patru game-uri în fiecare din disputele cu Venus Williams, respectiv Garbine Muguruza.

Bazându-se pe forma excelentă, bookmakerii au transformat-o pe cehoaică în principala favorită să se impună la Turneul Campioanelor. Ea este secondată de Halep, care la rândul său a avut o prestaţie extrem de solidă în confruntarea cu sportiva din Franţa Caroline Garcia. Halep şi Wozniacki se luptă miercuri, în direct la Digi Sport, pentru a lua o opţiune serioasă pentru şefia în grupa roşie, în funcţie de rezultatul direct urmând a şti cu precizie mai mare cine e adversara numărul unu în acest moment pentru Pliskova.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close