Antena 3 CNN Sport Tenis Veste uriașă pentru Simona Halep

Veste uriașă pentru Simona Halep

Veste uriașă pentru Simona Halep
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Oct 2017   •   20:34

Elina Svitolina (numărul trei mondial) a fost eliminată în sferturile de finală de la Beijing de Caroline Garcia, scor 7-6(5), 5-7, 6-7(6). Confruntarea, transmisă în direct de Digi Sport 2, a fost una incredibilă, având o durată de 3 ore şi 26 de minute. Ucraineanca nu mai poate fi lider mondial la finalul acestui turneu, astfel că Halep e la o victorie distanţă de a fi noul număr unu WTA.

Campioana noastră avea două variante să devină locul 1 mondial la capătul turneului de la Beijing: fie să câştige turneul, fie să ajungă în finală, condiţia fiind ca Svitolina să nu treacă de semifinale, scrie Digi Sport.

Ucraineanca a fost învinsă azi dramatic de Garcia, la capătul unei partide în care a avut şi minge de meci. Fiecare dintre seturi a durat mai mult de o oră, echilibrul fiind unul incredibil. Manşele doi şi trei au fost un adevărat festival de breakuri. După 7 game-uri câştigate contra serviciului în setul secund, de la 3-2 pentru Svitolina în decisiv (cu break), nimeni nu şi-a mai câştigat serviciul până la intrarea în tie-break.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close