Antena 3 CNN Sport Tenis WTA salută victoria Simonei Halep şi critică decizia organizatorilor Wimbledon de a nu-i programa niciun meci pe "Central"

WTA salută victoria Simonei Halep şi critică decizia organizatorilor Wimbledon de a nu-i programa niciun meci pe "Central"

WTA salută victoria Simonei Halep şi critică decizia organizatorilor Wimbledon de a nu-i programa niciun meci pe "Central"
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Iul 2017   •   23:03

Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale turneului pe iarbă de la Wimbledon, după ce a învins-o pe belarusa Victoria Azarenka în două seturi, cu 7-6 (3), 6-2.

Wtatennis.com a analizat la cald partida sportivelor, a vorbit despre posibilitatea ca românca să devină numărul unu mondial, dar a abordat şi deciziile controvorsate ale organizatorilor. Deşi este a doua în lume, Simona încă nu a jucat vreun meci pe terenul central de la All England Club.

"Doar Johanna Konta stă între Simona Halep şi fotoliul de lider WTA. Simona a fost la doar câteva game-uri distanţă să devină prima în lume în finala de la Roland Garros. Acum, e la o victorie distanţă de locul unu în lume", notează wtatennis.com, care apoi trimite o săgeată către organizatori. Deşi e a doua în lume, Halep a fost şi în optimi repartizată pe terenul doi. "Acest sfert se va juca cu siguranţă pe Centre Court, nu?", potrivit digisport.ro.

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep Wimbledon victoria azarenka
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close