Antena 3 CNN Timp liber Fun Badea, despre discuţiile de la Cotroceni pe tema reducerii CAS: A fost o harneală între un ocnaş bătrân şi doi pitpalaci veniţi complet nepregătiţi la şmenarul bătrân

Badea, despre discuţiile de la Cotroceni pe tema reducerii CAS: A fost o harneală între un ocnaş bătrân şi doi pitpalaci veniţi complet nepregătiţi la şmenarul bătrân

15 Iul 2014   •   12:13
Mircea Badea a comentat, în ediţia de luni seară a emisiunii "În gura presei", "prestaţia lamentabilă" a ministrului de Finanţe, Ioana Petrescu, în timpul discuţiilor de la Cotroceni, pe tema reducerii CAS, arătând că orice discuţie pe teme economice cu Băsescu ar fi trebuit să fie una simplă, acesta neavând pregătire în domeniu. 
 
Badea a dat asigurări că are tot respectul pentru instituţia Harvard, unde a terminat studiile ministrul Ioana Petrescu, însă a criticat nivelul discuţiei la care aceasta s-a angajat cu preşedintele Traian Băsescu.
 
"E o discuţie de trei lei cincizeci. Băsescu nu e expert în economie. El e un speculant de port care a vândut zgârci şi care făcea contrabandă cu ţigări, whisky şi casete video. Asta e nivelul lui real. El e un marinar care nu are nicio legătură cu economia, decât că a făcut bişniţă pe vremea lui Ceauşescu şi după ce nu a mai fost Ceauşescu a luat de la stat cu ambele mâini", a afirmat Mircea Badea, la Antena 3.
 
"Orice discuţie pe teme economice cu Băsescu e, de fapt, simplă. Îl îngropi, îl bagi sub masă. (...) Habar nu am dacă reducerea CAS este bună sau nu. Eu vorbesc despre ce am vazut. A fost o harneală între un ocnaş bătrân şi doi pitpalaci veniţi complet nepregătiţi la şmenarul bătrân", a mai spus Badea. 
 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea reducerea cas
Parteneri
x close