Antena 3 CNN Timp liber Fun Badea, despre războiul audienţelor TV: Realitatea, voi vreţi să faceţi audienţă cu toţi amuşinătorii de chiloţi

Badea, despre războiul audienţelor TV: Realitatea, voi vreţi să faceţi audienţă cu toţi amuşinătorii de chiloţi

Badea, despre războiul audienţelor TV: Realitatea, voi vreţi să faceţi audienţă cu toţi amuşinătorii de chiloţi
Sursa foto: Foto: Antena 3
11 Mar 2013   •   00:10

Mircea Badea a comentat în ediţa de duminică seară a emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, demersul postului de televiziune Realitatea TV de a cere o anchetă cu privire la măsurarea audienţelor de către Kantar Media.

"Ştiţi că aia de la Realitatea TV, la un moment dat concurenţa noastră, sunt într-un conflict cu aştia de măsoare audienţele, că cică îi fură ăia la audienţe. Eu sunt pentru orice control de acest fel", a afirmat Badea.

"Dar chiar mi se pare că ăia de la Realitatea au un temei de justeţe să îşi pună semne de întrebare cu privire la calculul audienţelor. Deci eu sunt pentru. Bravo", a ţinut să precizeze Mircea Badea.

Ceea ce nu înţelege realizatorul "În gura presei" este cum doreşte acest post de televiziune să facă audienţă cu toţi "amuşinătorii de chiloţi de la Libertatea", precum Bichir, Halpert şi "ăla cu nume de biserică", Mănăstire.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei audiente
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close