Antena 3 CNN Timp liber Fun Ce a putut să facă o mireasă care a fost părăsită chiar înainte de nuntă. S-a dus la fotograf și... - FOTO

Ce a putut să facă o mireasă care a fost părăsită chiar înainte de nuntă. S-a dus la fotograf și... - FOTO

Ce a putut să facă o mireasă care a fost părăsită chiar înainte de nuntă. S-a dus la fotograf și... - FOTO
Sursa foto: foto: pixabay.com
25 Aug 2016   •   13:56

Shelby și logodnicul ei s-au cunoscut în 2011, când ea era încă studentă. Atunci, au înțeles că sunt făcuți unul pentru altul. În martie 2014 ei s-au logodit și au hotărât să facă nunta în noiembrie.

Însă, cu o săptămână înainte de nuntă, viitorul ei soț i-a spus că nu o mai iubește și că nu mai vrea să se căsătorească cu ea.

„Zdrang! Și toate visele mele despre familia și căsnicia cu acest om, cu care aveam de gând să-mi petrec toată viața, au fost distruse într-o singură clipă”, a spus fata.

„Eram șocată și nu îmi imaginam ce ar trebui să fac mai departe. Eram foarte confuză. Am fost nevoită să-mi petrec următoarele zile vorbind la telefon cu oaspeții și furnizorii de servicii pentru nuntă.”

Indiferent de situație, domnișoara era nespus de recunoscătoare familiei și prietenilor săi, care au susținut-o în aceste momente dificile. Totuși, se apropia ziua nunții și toți, ca și Shelby, nu știau cum să procedeze.

Însă Shelby Swink era sigură de un lucru – o petrecere patetică de nuntă era ceea ce-și dorea cel mai puțin în acel moment. Și, brusc, fotograful le-a dat o idee neobișnuită. El le-a propus să organizeze o sesiune foto nebunească, în care Shelby și prietenele ei puteau să-și bată joc de rochia de mireasă.

A urmat ceva care nu va fi ușor uitat nici de mireasă și nici de invitați.

sursa: punct.tv

Continuarea, AICI.

×
Subiecte în articol: clip viral
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close