Antena 3 CNN Timp liber Fun Cele mai mari gafe din 2012

Cele mai mari gafe din 2012

Cele mai mari gafe din 2012
01 Ian 2013   •   20:22

Anul 2012 a fost unul bogat în evenimente. De la alegerile din Franţa, la cele din Statele Unite şi până la vestea sarcinii Ducesei de Cambridge, scena internaţională ne-a rezervat, anul acesta destule surprize. Unele plăcute, altele mai puţin.

Au fost însă şi multe momente în care am râs cu lacrimi. Fie pe seama politicienilor loviţi de ghinion sau chiar pe seama colegilor noştri din media.

Câteva secunde au fost suficiente ca să transforme o intrare demnă de filmele cu James Bond a primarului Londrei într-una ruptă parcă din clipurile cu Benny Hill.

Edilul de pe malul Tamisei plănuise spectaculoasa coborâre pentru a inaugura tiroliana proaspăt instalată în Parcul Victoria înaintea Jocurilor Olimpice. Mecanismul s-a defectat însă, lăsându-l pe primar suspendat la 10 metri înălţime.

După această cascadorie, primarul londonez a fost propulsat direct în topul gafelor, unde a fost rapid urmat de un coleg de partid.

Entuziasmul cu care ministrul britanic al culturii a agitat un clopoţel l-a făcut să rămână doar cu mânerul în mână. Din fericire, femeia lovită s-a ales doar cu un cucui, iar oficialul, vizibil stânjenit, a avut grijă să iasă cât mai repede din raza camerelor video.

A fost un an plin de evenimente nedorite şi la Palatul Buckingham. Prima pe lista celor urmăriţi de ghinion a fost tânăra Ducesă de Cambridge. Kate Middleton a fost protagonista unui scandal de amploare în septembrie, după ce un paparazzo francez a fotografiat-o topless.

Cu toate acestea, soţia prinţului William a trecut peste incident cu entuziasmul tinereţii. Ba mai mult, ducesa de Cambridge abia şi-a putut stăpâni râsul când a fost întâmpinată în Insulele Solomon de mai multe băştinaşe pe jumătate dezbrăcate. Kate a avut probleme şi în Australia, acolo unde s-a războit cu nişte rafale de vânt care se încăpăţânau să-i ridice poalele rochiei.

Petrecăreţul Prinţ Harry a ştiut cu siguranţă la ce să se aştepte când o serie de poze nud, surprinse după o noapte de pomină în Las Vegas, au apărut în presă. A fost trimis în Afganistan, pentru a-şi spăla ruşinea, dar "trendul" lansat de el nu a dispărut la fel de uşor.

Inspirat, probabil, de nepotul său, însuşi prinţul Philip şi-a expus publicului darurile primite de la Dumnezeu pe parcursul unei ceremonii scoţiene. Potrivit tradiţiei, soţul reginei Marii Britanii a purtat kilt fără lenjerie intimă.

Chiar dacă sunt de cealaltă parte a baricadei, nici jurnaliştii nu au fost ocoliţi de penibil. Aflat în studio, un prezentator nici nu a realizat când buletinul meteo s-a transformat, cu participarea lui, într-un jurnal interzis copiilor sub 14 ani.

Dacă ar exista însă un clasament al celor mai expresive figuri ale anului, primul loc l-ar merita cu siguranţă un copil. Deloc impresionat de încercarea reporterului de a-l transforma în subiect de ştiri, bebeluşul l-a făcut pe bărbat să plece cu coada între picioare după ce încercările de comunicare au eşuat lamentabil.


×
Subiecte în articol: printul Harry
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close