Antena 3 CNN Timp liber Fun Fotografii şocante! Cine este CEL CARE S-A STRÂMBAT lângă Boc şi cine O PUPĂ pe Udrea

Fotografii şocante! Cine este CEL CARE S-A STRÂMBAT lângă Boc şi cine O PUPĂ pe Udrea

Fotografii şocante! Cine este CEL CARE S-A STRÂMBAT lângă Boc şi cine O PUPĂ pe Udrea
Sursa foto: Foto: Antena 3
27 Dec 2012   •   21:22

Mihai Gâdea şi Mircea Badea l-au adus în ediţia specială “Gadea, Badea&friends 2012” de joi seară, de la Antena 3, pe cel care s-a strâmbat într-o poză făcută în urmă cu câteva luni, alături de prim-ministrul României la acea vreme, Emil Boc.

Silviu povesteşte la Antena 3 că se plimba împreună cu un prieten printr-un mall din Bucureşti când l-a întâlnit pe Emil Boc. Deşi iniţial voia să îi "strige de pensii şi salarii", aşa cum el însuşi povesteşte, Silviu i-a cerut premierului să facă o poză împreună.

"Mă aflam într-un mall din Bucureşti cu un prieten când l-am zărit de prim-ministrul Boc. Iniţial am vrut să îi strig de pensii şi salarii însă am avut acea inspiraţie de moment să îl rog să facă o poza cu mine".



Silviu susţine că Emil Boc i-ar fi cerut chiar să posteze fotografia pe Facebook "pentru a agăţa cât mai multe fete", bineînţeles, fără să fi realizat că tânărul se strâmbase în poza făcută cu telefonul mobil.

Pentru că nu au putut rata o asemenea ocazie, Mihai Gâdea şi Mircea Badea s-au fotografiat şi ei cu tânărul care i-a stricat poza lui Emil Boc.



Alte două fotografii "şocante",  prezentate în ediţia specială “Gadea, Badea&friends 2012”, o au ca protagonistă pe fosta şefă de la Turism, Elena Udrea, aflată în campanie electorală.






Vezi şi:

Momente amuzante cu reporterii de teren "ÎN MISIUNE" - CE NU AŢI VĂZUT LA TV!

Cele mai COLORATE gafe TV ale anului 2012, la “Gadea, Badea&friends 2012”

Cum a ajuns Mircea Badea să îl considere genial pe "Dan Puric": "De vină era Turcescu"

VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII “Gadea, Badea&friends 2012”

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close