Antena 3 CNN Timp liber Fun O femeie a reclamat la Protecţia Consumatorului că nu poate frâna după ce bea apă de la robinet

O femeie a reclamat la Protecţia Consumatorului că nu poate frâna după ce bea apă de la robinet

O femeie a reclamat la Protecţia Consumatorului că nu poate frâna după ce bea apă de la robinet
Sursa foto: Foto: Antena 3
28 Ian 2011   •   18:51

Românii au umor... sau aşteptări prea mari. Protecţia Consumatorului primeşte anual zeci de reclamaţii, care mai de care mai ciudate. La Harghita, de exemplu, o femeie a reclamat faptul că, după ce bea apă de la robinet şi se urcă la volan, nu mai poate frâna. Ea cerea analiza unei probe de apă.

La acelaşi birou a venit cererea unui bărbat care era nemulţumit că un aparat de jocuri dintr-un bar era blocat. Bărbatul jucase 1.000 de lei, îi pierduse pe toţi, dar mai avea 100 de lei în buzunar şi ar fi vrut să-şi încerce norocul.

Un alt bărbat s-a plâns că pomul pe care l-a cumpărat de la piaţă NU avea rădăcini. Iar o femeie a reclamat că punga de cafea boabe pe care a cumpărat-o conţinea boabe otrăvitoare.

În ceea ce priveşte reclamaţiile motivate, comisarii OPC spun că cele mai frecvente sunt legate de creditele pentru consum, serviciile de telefonie mobilă, de internet şi cablu TV.

 

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close