x close

Profesorii unei şcoli britanice, criticaţi pentru că au dansat pe jumătate dezbrăcaţi pe ritmurile melodiei Gangnam Style

de M.T.    |    01 Ian 2013   •   19:13
Profesorii unei şcoli britanice, criticaţi pentru că au dansat pe jumătate dezbrăcaţi pe ritmurile melodiei Gangnam Style 405

Profesorii de la o şcoală britanică sunt ţinta criticilor a mii de internauţi, după ce au postat pe internet o parodie după celebra melodie Gangnam Style. În unele scene, dascălii dansează pe celebrele ritmuri care au făcut furori anul trecut, pe jumătate dezbrăcaţi.

De la director până la femeile de serviciu şi instalatori, toţi angajaţii şcolii din Lancashire au executat, pe rând, celebrul dans al călăreţului cu care rapperul Psy a bătut anul trecut recordul de vizualizări pe YouTube.

Oamenii spun că au vrut doar să se amuze, dar rezutatul nu a fost deloc unul favorabil. Din cei 3.000 de internauţi care au vizionat clipul, mai mult de jumătate i-au criticat.

Cei mai revoltaţi au fost părinţii elevilor care studiază la şcoala respectivă. Oamenii spun că profesorii nu mai au acum nicio autoritate în faţa copiilor şi ar trebui să fie dur sancţionaţi pentru faptele lor.

Alţii, mai vehemenţi, cer chiar demisia, mai ales a câtorva profesori care apar pe jumătate dezbrăcaţi în vestiar.

Gangnam Style, melodia rapperului sud coreean Psy a fost, fără îndoială, revelaţia anului 2012 după ce, în doar 6 luni, a reuşit să bată toate recordurile de vizualizare.


Citeşte mai multe despre:

profesori Gangnam Style
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati