Antena 3 CNN Timp liber Fun Scenariul unei întâlniri EŞUATE: A vrut să-şi impresioneze iubita, dar a ajuns pe mâna poliţiei

Scenariul unei întâlniri EŞUATE: A vrut să-şi impresioneze iubita, dar a ajuns pe mâna poliţiei

Scenariul unei întâlniri EŞUATE: A vrut să-şi impresioneze iubita, dar a ajuns pe mâna poliţiei
Sursa foto: Foto: goodreads.com
26 Mar 2013   •   19:20

Fiecare dintre noi a avut cel puţin o experienţă, să-i spunem... mai puţin plăcută, la o primă întâlnire. Ceea ce a păţit însă o tânără din America le întrece pe toate. Bărbatul care voia să o cucerească a crezut că este o idee bună să... însceneze un jaf. Iar el să fie salvatorul.

Cei doi s-au dus la plimbare într-o pădure din apropierea oraşului şi totul era cât se poate de romantic. Până în momentul în care bărbatul a început să trimită mesaje furios.

Ce a urmat a fost terifiant de-a dreptul. În mijlocul sălbăticiei, cineva i-a atacat.

Fără să stea prea mult pe gânduri, fata a rupt-o la fugă şi a sunat la poliţie. Era îngrozită. Agenţii însă au fost... sceptici. Şi destul de repede au şi demascat planurile tânărului. Pur şi simplu povestea inventată de bărbat li s-a părut... puţin credibilă.

"Am ajuns într-o zonă stâncoasă, am prins nişte pietre, nu puteam să văd foarte bine. Era întuneric! Puteam foarte uşor să cad şi să mă rănesc atunci când am coborât de pe stânci, aşa că bineînţeles că am fost foarte supărată când am auzit", a afirmat, Brianne Coots, tânăra pe care bărbatul a încercat să o impresioneze.

Cât despre întâlnire, a fost prima şi ultima. În ciuda unui impuls de prim moment, ea a hotărât să nu depună plângere la poliţie. Este hotărâtă însă să nu îl mai vadă niciodată pe amatorul de senzaţii tari.

"Dacă vrei să impresionezi pe cineva, fă-o cu lucrurile bune. Cu un loc de muncă foarte bun, o educaţie aleasă sau cumpăra flori!", mai spus tânăra.

Sursa: Observator

×
Subiecte în articol: scenariu talharie
Parteneri
Poliţist mort pe mormântul fiicei sale de Sf. Andrei
x close