Antena 3 CNN Timp liber Fun Top 10 bancuri cu Ceauşescu. Cum a ajuns un român internat la Psihiatrie pentru că a vrut să fugă în străinătate

Top 10 bancuri cu Ceauşescu. Cum a ajuns un român internat la Psihiatrie pentru că a vrut să fugă în străinătate

Top 10 bancuri cu Ceauşescu. Cum a ajuns un român internat la Psihiatrie pentru că a vrut să fugă în străinătate
11 Iul 2017   •   15:22

Preşedinţii de stat sunt adesea invocaţi în bancurile care circulă pe internet, iar fostul şef de stat, Nicolae Ceauşescu, nu face excepţie. Vă prezentăm astăzi o selecţie cu cele mai amuzante bancurile care îl au în prim plan pe Nicolae Ceauşescu.

1. Pe vremea lui Ceauşescu, iese un timbru cu chipul conducătorului iubit. Se duce Ceauşescu, deghizat, la un oficiu poştal, să vadă cum se vinde timbrul. - Nu se vinde, spune funcţionarul. - De ce? - Nu se lipeşte. Cere Ceauşescu un timbru, scuipă pe lipici, îl pune pe un plic şi-i arată funcţionarului: - De ce spui că nu se lipeşte? Uite, se lipeşte! - Da, spune funcţionarul, dar toţi scuipă pe partea ailaltă.

2. Pe vremea lui Ceauşescu, un român e capturat de un trib de canibali. Înainte de a fi mâncat, ceru să i se îndeplinească o ultimă dorinţă: - Aş vrea să vorbesc cu secretarul de partid. - N-avem partid, n-avem secretar! - Atunci, cu preşedintele de sindicat. - N-avem sindicat, n-avem preşedinte! Românul fu tare mirat: - Dacă nici secretar, nici preşedinte nu aveţi, atunci cine va pune să vă mâncaţi între voi?

Mai multe pe adevarul.ro

×
Subiecte în articol: bancuri ceausescu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close