Antena 3 CNN Timp liber Fun Un deputat reclamă că a fost ținta unui atac armat. Mircea Badea: ”O să fac și eu un breaking news d-asta!”

Un deputat reclamă că a fost ținta unui atac armat. Mircea Badea: ”O să fac și eu un breaking news d-asta!”

Un deputat reclamă că a fost ținta unui atac armat. Mircea Badea: ”O să fac și eu un breaking news d-asta!”
04 Aug 2016   •   15:11

Deputatul Cătălin Rădulescu susține că a fost ținta unui atac armat. Recent întors din Israel, Cătălin Rădulescu susține că a găsit automobilul personal vandalizat. Mai exact, în geamul din stânga spate s-ar fi tras cu un pistol, fiind lovit de 7 ori. 

Asta înseamnă o amenințare directă la adresa deputatului, ori un mesaj vizavi de postările avute pe pagina personală de Facebook împotriva abuzurilor procurorilor și abuzurilor ambasadorilor, sau în urma vizitei din Israel, susține el.

”Luni voi depune o plângere pentru atac armat și distrugere de bunuri, și voi cere protecție pentru mine și întrega familie”, a declarat deputatul Cătălin Rădulescu.

”Astea nu sunt găuri de glonț niciodată niciodată. Un glonț ar fi penetrat geamul ala. E interesant. O să fac și eu un breaking news d-asta. Mi-au sărit pe autostradă niște pietricele în parbriz și au produs niște găurele similare. M-am gândit dacă să le tratez sau să le las așa”, a comentat Mircea Badea, la Antena 3.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close