Antena 3 CNN Timp liber Muzică Amy Winehouse a murit. Artista ar fi decedat în urma unei supradoze

Amy Winehouse a murit. Artista ar fi decedat în urma unei supradoze

Amy Winehouse a murit. Artista ar fi decedat în urma unei supradoze
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
23 Iul 2011   •   19:37

Cântăreaţa Amy Winehouse a murit. Artista ar fi decedat în apartamentul ei în urma unei supradoze, conform News York Post. Ea ar fi împlinit în septembrie 28 de ani.

Un reprezentant al Poliţiei, citat de ABC News nu a putut confirma cauza morţii.

Conform BBC, un echipaj de ambulanţă a ajuns la faţa locului, dar nu au putut face nimic decât să constate moartea artistei. Un reprezentant al artistei a refuzat să confirme moartea ei.

Artista a devenit cunoscută pentru stilul de viaţă plin de vicii, stil de viaţă ce i-a adus şi multe probleme în trecut dar şi pentru numeroasele premii în muzică. Amy Winehouse este singura artistă din Marea Britanie care a câştigat cinci premii Grammy.

 


Moartea artistei vine la o lună după ce şi-a anunţat anularea unui turneu european. Amy Winehouse avea un concert programat pe 15 august şi în Bucureşti. Turneul a fost anulat din cauza problemelor artistei cu drogurile şi alcoolul.

"Amy Winehouse îşi anulează toate apariţiile programate în cadrul turneului său. Întreaga sa echipă va face tot ce se poate pentru a o ajuta să-şi revină în cea mai bună formă. Îi vom acorda oricât timp are nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple", anunţatu reprezentanţii artistei britanice la acel moment.

De altfel, Amy Winehouse a primit mai multe avertizări din partea medicilor în legătură cu dependenţa sa de alcool şi droguri. Cea mai recentă a venit la începutul lunii iunie, când medicii i-au spus că riscă moartea, dacă îşi continuă stilul de viaţă.
 


În iunie 2008, artista a fost transportată de urgenţă la spital după ce a leşinat, chiar la ea acasă. La scurt timp după acest moment, tatăl ei a declarat, într-un interviu că Amy a fost avertizată de doctori că riscă să moară din cauza exceselor de alcool şi droguri.

Amy a devenit cunoscută şi pentru momentele mai ciudate din timpul concertelor. Artista apare într-o înregistrare postată pe Youtube în care se vede cum îşi administrează "o doză", chiar în mijlocul concertului.
 


Amy Winehouse s-a născut la 14 septembrie 1983, în Marea Britanie. Mama ei, Janis lucrează într-o farmacie şi tatăl ei, Mitchell este şofer de taxi.

×
Subiecte în articol: Amy Winehouse supradoza
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close