Antena 3 CNN Timp liber Muzică DJ-ul Erick Morillo, cunoscut pentru piesa „I Like to Move It”, a murit. Artistul avea doar 49 de ani

DJ-ul Erick Morillo, cunoscut pentru piesa „I Like to Move It”, a murit. Artistul avea doar 49 de ani

DJ-ul Erick Morillo, cunoscut pentru hitul din anii 90 „I Like to Move It” și pentru showurile spectaculoase din Las Vegas, a fost găsit mort în Miami Beach. Cauza morții nu este momentan cunoscută. 

DJ-ul Erick Morillo, cunoscut pentru piesa „I Like to Move It”, a murit. Artistul avea doar 49 de ani
Sursa foto: Facebook/Erick Morillo
de Diana Dragotescu    |    01 Sep 2020   •   23:30

Trupul neînsuflețit al muzicianului în vârstă de 49 de ani a fost găsit în dimineața zilei de 1 septembrie. Autoritățiile americane au declarat pentru TMZ că au primit un apel la 911 la ora 10:42 iar odată ajunși la fața locului în Miami Beach, au constatat decesul. 

Erick Morillo a fost un DJ foarte cunoscut în rândul pasionaților de muzică dance și era cel mai bine cunoscut pentru piesa „I Like to Move It” din anul 1993. Moartea lui vine la numai câteva săptămâni după ce acesta a fost acuzat de hărțuire sexuală în Miami. 

Erick Morillo era acuzat de hărțuire sexuală. Vineri trebuia să se prezinte în fața judecătorilor 

DJ-ul columbian a fost acuzat de faptul că a hărțuit sexual o femeie după o petrecere, la el acasă. Victima a mărturisit că artisul a încercat să se apropie de ea, însă aceasta l-a refuzat în repetate rânduri și a cerut o cameră în care să doarmă singură.

În toiul nopții, tânăra s-a trezit dezbrăcată în patul artistului și cu el dezbrăcat lângă ea. Erick Morillo a negat acuzațiile și s-a predat poliției în data de 6 august. Acesta era programat să se prezinte în fața instanței vineri.  

×
Subiecte în articol: Erick Morillo a murit
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close