Antena 3 CNN Timp liber Muzică Se închide Arena, locul unde au concertat The Cranberries. Locuitorii din Floreasca nu mai pot dormi din cauza zgomotului

Se închide Arena, locul unde au concertat The Cranberries. Locuitorii din Floreasca nu mai pot dormi din cauza zgomotului

Se închide Arena, locul unde au concertat The Cranberries. Locuitorii din Floreasca nu mai pot dormi din cauza zgomotului
21 Iul 2010   •   20:14

La trei luni de la deschidere, singurul spaţiu bucureştean deschis special pentru concerte, va fi închis. Nu mai departe de marţi seară acolo au cântat The Cranberries. Dar locuitorii din cartierul Floreasca au făcut sute de plângeri în care spun că nu mai pot dormi din cauza concertelor.

Până miercuri reprezentanţii Arena trebuie să vină cu un program de desfiinţare a locului. Şi în mod sigur în acest loc nu vor mai fi concerte. Concerte care au reunit în ultimele două luni câteva zeci de mii de fani. Numai în ultimele două săptămâni aici au fost patru spectacole, iar la casele de bilete a fost supra-aglomerat. Artişti internaţionali precum Massive Attack, Faithless, Pink Martini sau Aerosmith au concertat aici. Concerte care au ţinut până aproape de miezul nopţii. De fapt, aceasta este principala problemă. Cei care locuiesc vis a vis de Arena se plâng că nu pot dormi, iar concerte sunt prea multe.

A fost distracţie pentru fanii adunaţi marţi seară la concertul The Cranberries, dar un chin pentru cei care locuiesc în blocurile din apropiere. Oamenii se plâng că nu pot nici să doarmă.

?Nu mai e de trai aici. Vineri, sâmbătă şi ieri a fost un balamuc de la ora 10 dimineaţa până seara la 12:00. E absolut insuportabil. Nu dormim, aşteptăm să se termine concertul?, spune o femeie care locuieşte în zonă.

Şi se ţine cel puţin un concert pe săptămână. De fiecare dată când are loc un concert pe bulevardul Barbu Văcărescu este supra-aglomerat, iar şoferii circulă bară la bară. Pentru că nu sunt locuri de parcare, spaţiile verzi au fost distruse, aşa că oamenii au făcut zeci de plângeri la primărie. Drept urmare, aceasta vrea acum să desfiinţeze Arena.

?E o zonă de spectacole care a fost amenajată fără autorizaţie de construcţie şi fără autorizaţie de funcţionare. I-am somat să întrerupă activitatea?, declară un reprezentant al primăriei.

Compania care deţine spaţiul a primite termen până mâine să vină cu un program de desfiinţare a locului. Pe locul în care este astăzi Arena, a mai fost o şcoală de dresaj canin şi un depou.

Observator

 

×
Subiecte în articol: Aerosmith
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close