Antena 3 CNN Timp liber Muzică Shobby, de la trupa Codu' Penal, implicat într-un grav accident rutier (VIDEO)

Shobby, de la trupa Codu' Penal, implicat într-un grav accident rutier (VIDEO)

Shobby, de la trupa Codu' Penal, implicat într-un grav accident rutier (VIDEO)
30 Sep 2010   •   11:35

Mădălin Drăgan, unul dintre soliştii trupei hip-hop Codu' Penal, a fost implicat într-un grav accident la Ploieşti. În urma impactului o femeie însărcinată a murit, iar o alta a fost grav rănită. Maşina condusă cu viteză de solist a intrat în autoturismul în care se aflau cele două femei. Cântăreţul, al cărui nume de scenă este Shobby, era băut, poliţiştii stabilind că avea o alcoolemie de 0,99 la mie.

Accidentul a avut loc la ora 08:00, pe podul care face legătura între Gara de sud din Ploieşti şi ieşirea către Bucureşti, potrivit Mediafax.

Şoferiţa însărcinată în şase luni conducea o maşină Dacia. Ea nu a oprit la semnul stop amplasat la intrarea pe podul Drăgan. Cântăreţul, aflat la volanul unui Renault înmatriculat în Bulgaria, se îndrepta spre Bucureşti în momentul maşina femeii a intrat pe banda sa de mers. Drăgan nu mai putut evita impactul. Femeia a fost grav rănită în urma coliziunii, a fost preluată de o ambulanţă, dar la scurt timp a murit la spital.

Shobby ar fi încercat să fugă de la locul accidentului, fiind oprit de un jandarm, susţin unii martori ai accidentului, citaţi de Mediafax. Mădălin Drăgan avea o alcoolemie de 0,99 la mie în aerul expirat, a declarat Radu Dan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close