Antena 3 CNN Timp liber Turism Tunisia, destinaţie ideală pentru o vacanţă de vis, indiferent de anotimp

Tunisia, destinaţie ideală pentru o vacanţă de vis, indiferent de anotimp

Tunisia a devenit una dintre destinaţiile preferate de vacanţă ale românilor, numărul rezervărilor din acest an fiind de şase ori mai mare decât anul trecut. Fie că sunt atraşi de plajele cu nisip fin sau de plimbările prin oazele din deşert, românii ajung în număr record în Tunisia în acest an.

de Georgiana Adam    |    09 Mar 2024   •   13:17

Tunisia oferă soare, plaje cu nisip fin, ape cristaline, deșert, dar şi locuri perfecte pentru. Are istorie, arhitectură, cultură și puține limitări în calea celor care vor să ia la pas zonele istorice sau monumentele incluse pe lista UNESCO.

Fenicienii, romanii şi otomanii au trecut pe rând prin Tunisia, lăsându-şi amprenta. Ca mărturie stau o mulţime de siteuri arheologice, majoritatea bine conservate. Şapte dintre ele sunt incluse în Patrimoniul UNESCO, sunt dornice să fie descoperite.

Oraşul Sousse este unul dintre cele mai vechi orase din Tunisia, al treilea ca marime al ţării.

De la distracţie, delicii culinare şi proceduri cosmetice, hotelierii îi întâmpină pe români cu tot felul de oferte tentante, dar la preţuri total accesibile.

La un hotel de un patru stele, cu mic dejun, pachetul pentru o persoană va fi în jur de 550 euro cu toate mesele incluse. La ultra all inclusive, tarifele vor depăși puțin 1.000 euro.

×
Subiecte în articol: Tunisia
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close