Antena 3 CNN Actualitate De 3 săptămâni, Oana stă neclintită de lângă soţul ei, Mumu. Era să-l piardă în clubul Colectiv

De 3 săptămâni, Oana stă neclintită de lângă soţul ei, Mumu. Era să-l piardă în clubul Colectiv

De 3 săptămâni, Oana stă neclintită de lângă soţul ei, Mumu. Era să-l piardă în clubul Colectiv
de S.T.    |    24 Noi 2015   •   22:39

În Ţara Sfântă, medicii fac miracole pentru răniţii din clubul Colectiv. Doi tineri se refac într-un spital din Israel, vegheaţi zi şi noapte de cei dragi.

Unul dintre ei este Cristian Matei. De trei săptămâni, Mumu, cum îi spun prietenii, luptă pentru viaţa lui. Ieri a fost operat cu succes, iar de astăzi învaţă să meargă din nou. Oana, soţia lui şi colega noastră, îl ajută la fiecare pas.

În seara tragediei, el se bucura de rock. Fericit. Minute mai târziu, mâinile îi erau cuprinse de flăcări. A supravieţuit miraculos. 

"Matei e bine, sper că e bine, ce ştiu eu e că ca e pe mâini bune, mai departe ştiu doctorii", declară Oana.

Doctorii de la spitalul Tel Ha Shomer, din Ţara Sfântă, îl îngrijesc pe Mumu de două săptămâni. Tot de atunci, în faţa salonului trei, Oana îi priveşte prin geam fiecare tresărire a trupului acoperit de bandaje. Urmăreşte fiecare semnal al echipamentelor medicale care îl ajută să se vindece, se roagă pentru el, dar şi pentru celălalt supravieţuitor din Colectiv, aflat chiar lângă salonul lui Mumu.

Mumu respiră acum singur. Ieri a fost operat cu succes, iar astăzi face deja primii paşi, după trei săptămâni în care nu s-a putut ridica. Şi visează la clipa în care se va întoarce la cei doi copii ai săi, la prieteni, la colegi şi la vechea sa viaţă.


×
Subiecte în articol: Club Colectiv Israel raniti club colectiv
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close