Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute: Ce alți foști miniștri de Interne au folosit antemergători

100 de minute: Ce alți foști miniștri de Interne au folosit antemergători

100 de minute: Ce alți foști miniștri de Interne au folosit antemergători
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Ian 2016   •   17:19

Gabriel Oprea nu este singurul fost ministru de Interne care s-a plimbat prin București cu antemergători, în perioada mandatului său. Vasile Blaga și Traian Igaș s-au folosit de antemergători în deplasări, a spus Alessandra Stoicescu, la 100 de minute, de la Antena 3.

"Am explicat cu coloana oficială. Coloana oficială am folosit-o ori de câte ori colegi de-ai mei, miniştri, au venit în România, pentru că aşa m-au primit şi ei. Deplasări cu antemergător am făcut ori de câte ori am fost chemat într-un timp foarte scurt de exemplu de şeful CSAT, care e şeful statului, sau de primul ministru. În rest, nu", declara Vasile Blaga, fost ministru MAI, în 3 noiembrie 2015.

Și Traian Igaș a venit cu explicații, anul acesta, arătând că ”orice ministru de Interne care se deplasează minister - întâlnire cu premier, preşedinte, alte întâlniri oficiale, când există o delegaţie invitată se uzează de această posibilitate de a avea un antemergător şi dacă există şi o serie de invitaţi, atunci închizător de coloane”.



×
Subiecte în articol: 100 de minute Ministru de Interne
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close