x close

Fii alături de noi!

Imagini șocante! Moartea unui tânăr i-a șocat și pe medici

de S.T.   •   11 Ian 2016   •   21:41
Tânărul ucis într-un accident, după ce o bară metalică i-a străpuns pieptul, a fost adus de părinţii lui acasă. Violenţa morţii lui Relu i-a îngrozit până şi pe medicii legişti. Nu a avut nicio şansă. 

Şoferul microbuzului morţii, care ar fi vorbit la telefon în clipa accidentului, este acuzat de omor din culpă.

Tatăl lui Relu face un apel la pasagerii din microbuz care i-ar fi luat portofelul. Are nevoie de acte, ca să se poată întoarce la muncă, în Franţa. Acolo unde era coleg cu unicul său fiu.

Sursa: observator.tv

poza

Actualitate

Loteria Română trece în subordinea Ministerului Economiei

Loteria Romana a fost trecuta din subordinea Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN) in cea a Ministerului Economiei. Asta dupa ce Guvernul a aprobat in sedinta de marti o ordonanta de urgenta care prevede...

30 Iun 2016  •  00:34

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati