Antena 3 CNN Actualitate Accident mortal pe Aerodromul Clinceni. Un paraşutist a murit

Accident mortal pe Aerodromul Clinceni. Un paraşutist a murit

Accident mortal pe Aerodromul Clinceni. Un paraşutist a murit
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    23 Mai 2017   •   23:13

Un paraşutist militar din Batalionul 495 Infanterie şi-a pierdut viaţa, marţi seară, în urma unui accident survenit pe timpul unui exerciţiu de paraşutare pe Aerodromul Clinceni, informează Ministerul Apărării Naţionale.

„Caporalul Cristinel Jianu, din Batalionul 495 Infanterie, şi-a pierdut viaţa marţi, 23 mai, în urma unui accident survenit pe timpul unui exerciţiu de paraşutare pe Aerodromul Clinceni. Accidentul a survenit în jurul orei 19.00, pe timpul executării manevrelor de aterizare. Militarului i-a fost acordat primul ajutor la faţa locului, fiind preluat în scurt timp de o echipă SMURD şi transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti unde, cu toate eforturile medicilor, a decedat”, precizează un comunicat MApN.

Pentru stabilirea circumstanţelor producerii accidentului a fost sesizat Parchetul Militar. De asemenea, conform procedurilor legale, comandantul unităţii a ordonat constituirea unei comisii interne de anchetă, evidenţiază sursa citată.

Caporalul Cristinel Jianu, în vârstă de 45 de ani, era angajat în Ministerul Apărării Naţionale din anul 2015. Era căsătorit şi avea un copil.

×
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close