Antena 3 CNN Actualitate Agenţia Antidrog neagă apariţia drogului „Zombie”: Nu a fost identificată prezenţa unei substanţe psihoactive noi

Agenţia Antidrog neagă apariţia drogului „Zombie”: Nu a fost identificată prezenţa unei substanţe psihoactive noi

Agenţia Antidrog neagă apariţia drogului „Zombie”: Nu a fost identificată prezenţa unei substanţe psihoactive noi
de S.T.    |    11 Oct 2018   •   19:36

Agenţia Naţională Antidrog susţine, referindu-se la informaţiile privind apariţia în zona Turda şi Câmpia Turzii, a unui nou drog printre tineri, denumit „Zombie”, că nu a fost identificată prezenţa unei substanţe psihoactive noi.

„Agenţia Naţională Antidrog (ANA), în calitatea sa de coordonator naţional al politicilor publice antidrog, revine cu precizări în ceea ce priveşte apariţia, în România, a aşa-numitului 'drog Zombie'. Evaluările disponibile în România, în acest moment, nu conduc la existenţa unei substanţe psihoactive noi. Din comunicările structurilor specializate rezultă că nu a fost identificată prezenţa niciunei substanţe noi psihoactive (SNP). Persoanele care distribuiau, în zona Turda şi Câmpia Turzii, substanţe psihoactive deja existente pe piaţa din România, au fost arestate de autorităţile competente”, se arată într-un comunicat al Agenţiei Antidrog.

Imagini înfiorătoare la Câmpia Turzii. Tineri drogaţi, în agonie pe străzile oraşului - VIDEO șocant

ANA anunţă că, vineri, la Câmpia Turzii, va avea loc o nouă întâlnire de lucru pe tema prevenirii consumului de substanţe psihoactive, la care vor participa reprezentanţii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Cluj şi conducerea Primăriei Câmpia Turzii.

Citiți și:

Un nou drog face ravagii într-un oraș din România. Avocatul Poporului a demarat o anchetă

×
Subiecte în articol: droguri drog
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close