x close

Fii alături de noi!

Judecătorul Mircea Aron, ales președinte CSM. Procurorul Luminița Palade, vicepreședinte

de A.M.P   •   06 Ian 2016   •   15:39
UPDATE 15.30 - Procurorul Luminița Palade a fost aleasă, miercuri, vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii.

UPDATE 14.47 - Judecătorul Mircea Aron a fost ales președintele Consiliului Superior al Magistraturii. Judecătorul a primit voturile colegilor după ce și-a prezentat proiectul în ședința CSM. 

La această oră, procurorul Luminiţa Palade își prezintă proiectul cu care candidează pentru funcția de vicepreședinte al CSM.

UPDATE: 12.34
- Este scandal la ședința CSM. Judecătorul CSM Horaţiu Dumbravă îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să aibă o poziţie clară atunci când vine vorba de posibilii ofiţeri acoperiţi din justiţie.

Mai mult, acesta s-a arătat deranjat de faptul că astăzi Iohannis nu a asistat la şedinţa în care sunt aleşi noii şefi ai CSM.

Magistraţii din CSM îşi aleg azi preşedintele şi vicepreşedintele. Judecătorul Mircea Aron şi procurorul Luminiţa Palade sunt singurii care candidează pentru cele două  funcţii în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Mircea Aron este judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din 1992, iar Luminiţa Palade a fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, funcţie din care a candidat şi a câştigat un loc în CSM.

Proiectele celor doi candidaţi au fost publicate deja pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii.


poza

Actualitate

Lovitură pentru Laura Codruţa Kovesi! Profesorii universitari confirmă plagiatul

După autodenunțul lui Sebastian Ghiță, Laura Codruţa Kovesi mai primește o lovitură. Asociaţia Grupul pentru Reformă şi Alternativă Universitară (GRAUR), din Cluj Napoca, confirmă plagiatul șefei...

28 Sep 2016  •  09:39

poza

Show

Victor Slav, dezvăluiri din sala de nașteri: ”Era speriată”

Victor Slav și Bianca Drăgușanu și-au văzut visul cu ochii și au devenit părinți. Însă pe lângă această fericire, cei doi au trecut și prin mari emoții. Fostul prezentator al rubricii meteo a...

28 Sep 2016  •  08:58

sati