Antena 3 CNN Actualitate Averea fabuloasă adunată de Marcel Opriș în 12 ani în fruntea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale! Suma e COLOSALA

Averea fabuloasă adunată de Marcel Opriș în 12 ani în fruntea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale! Suma e COLOSALA

Averea fabuloasă adunată de Marcel Opriș în 12 ani în fruntea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale! Suma e COLOSALA
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Iul 2017   •   10:35

Doisprezece ani plini de oportunităţi şi afaceri bănoase. Astfel ar putea fi caracterizată domnia lui Marcel Opriş în fruntea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. 

Generalul Opriş a reuşit în 12 ani să adune zeci de hectare de pădure, păşune sau imobile în Bucureşti şi pe litoral şi în acelaşi timp a pus şi peste 700 de mii de euro la saltea.

Când a fost numit în această funcţie Marcel Opriş era un om sărac. Un singur apartament apărea atunci în declaraţia sa de avere, şi acela pe numele soţiei sale. An de an, averea şefului STS s-a mărit considerabil. Avea un salariu de 11.500 de lei pe lună, însă, chiar şi cu această sumă, averea adunată nu îşi găseşte justificarea. 

Șeful STS, Marcel Opriș, trecut în rezervă de președintele Klaus Iohannis

La nici doi ani de la numirea în funcţie, în 2007, Marcel Opriş şi-a cumpărat în judeţul Argeş, împreună cu 3 asociaţi, nu mai puţin de 16 ha de păşune. Iar, în 2008 a mai achiziţionat şi 42 de ha de pădure.

Marcel Opriş şi-a mai cumpărat şi un teren intravilan de 450 de metri pătraţi, lângă Bucureşti, în Bragadiru, şi o casă de vacanţă la malul mării, în Eforie. Şi cu toate aceste achiziţii a mai pus şi bani deoparte. În primii trei ani la cârma STS a strâns aproape 100 de mii de euro .

După 12 ani de şefie la cârma STS, Marcel Opris a reuşit să adune, pe lângă, păduri , păşuni, terenuri sau case şi acţiuni la Transgaz şi Electrica, iar în conturi a adunat peste 700 de mii de euro în conturi. 

 

×
Subiecte în articol: STS Marcel Opris Klaus Iohannis
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close