Antena 3 CNN Actualitate Bătaie cu bâte şi cu pietre între barcagiii din Mamaia

Bătaie cu bâte şi cu pietre între barcagiii din Mamaia

Bătaie cu bâte şi cu pietre între barcagiii din Mamaia
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Iul 2015   •   08:09

O bătaie sângeroasă între barcagiii din Mamaia i-a îngrozit pe turiştii aflaţi pe plajă, unii dintre ei cu copii mici. Scandalul a avut loc între două grupuri de afacerişti care închiriază bărci de agrement pe litoral şi care îşi disputau, cu pumnii şi picioarele, supremaţia în zonă.

Jandarmii şi poliştii au oprit în cele din urmă altercaţia şi au dus la secţie 11 persoane pentru audieri.

Plaja de la Mamaia s-a transformat într-un ring de luptă după ce mai mulţi barcagii s-au încăierat pentru supremaţia în zonă. Cei cu mai mulţi clienţi au fost snopiţi în bătaie de clanul concurent.

Turiştii aflaţi la plajă, unii dintre ei cu copii mici, au asistat cu groază la meciul sângeros. Oamenii s-au ferit din calea pietrelor şi chiar a şezlongurilor care le zburau pe desupra capetelor şi au chemat poliţia.

În cele din urmă, scandalagiii au fost săltaţi de jandarmi şi poliţişti şi duşi cu duba la audieri. Mai mulţi barcagii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Dacă răniţii vor depune plângere la poliţie, agresorii ar putea fi cercetaţi pentru vătămare corporală. Altfel, bătăuşii vor scăpa doar cu amendă penală.

×
Subiecte în articol: litoralul romanesc
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close