Antena 3 CNN Actualitate Borza: Așa se explică prezența Ioanei Bran în Guvernul Dăncilă

Borza: Așa se explică prezența Ioanei Bran în Guvernul Dăncilă

Borza: Așa se explică prezența Ioanei Bran în Guvernul Dăncilă
01 Feb 2018   •   13:19

Remus Borza, cunoscut drept „salvatorul Hidroelectrica" a analizat noul Guvern Dăncilă.

Cu privire la Ioana Bran, Remus Borza a spus că „nu e chiar așa o surpriză". „Nu trebuie neapărat să fii sportiv ca să conduci Ministerul Tineretului. În primul rând, trebuie să fii un bun manager sau un bun administrator. Ioana Bran, într-adevăr e o prezență, pot spune agreabilă în Guvernul Dăncilă. Sunt chiar nouă doamne sau domnișoare titulare de portofolii, sunt 16 new entry în Guvernul Dăncilă", a spus Remus Borza pentru DCNews.

„Absolventă a unei Facultăți Economice în cadrul Universității Babeş Bolyai, deci iată că nu a terminat o universitate privată. Sigur, ce o recomandă, în afară de voce și talent, faptul că este fiica domnului Ioan Bran, care are Distileriile Bran, unul din sponsori principali, susținători ai PSD-ului și în relație foarte bună cu președintele Dragnea. Probabil așa se explică și această ascensiune fulminantă a domnișoarei Bran. (...) Ideal ar fi să aibă și studii juridice", consideră deputatul.

„Faptul că e la Ministerul Tineretului, bun, e foarte bine. (...) Nu mă deranjează că Ioana Bran e la Ministerul Tineretului. (...) Pot să fiu de acord că PSD are oameni mult mai bine pregătiți decât cei 28 de membri ai Executivului Dăncilă", a mai spus Borza.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close