Antena 3 CNN Actualitate Criminala de la metrou, condamnată la închisoare pe viață

Criminala de la metrou, condamnată la închisoare pe viață

Criminala de la metrou, condamnată la închisoare pe viață
26 Oct 2018   •   16:18

Magdalena Şerban, femeia acuzată că a omorât o tânără după ce a împins-o pe şinele de metrou în staţia Dristor 1 şi a încercat să ucidă o altă tânără în acelaşi mod, a fost condamnată vineri de Tribunalul Bucureşti la închisoare pe viaţă. 

De asemenea, ea trebuie să urmeze tratament medical. 

În plus, femeia trebuie să plătească 30.000 euro daune morale şi 1.200 lei daune materiale către partea civilă Alexandra Costache (fata care a scăpat cu viaţă) şi 30.000 euro daune morale către partea civilă Alexandru Ogra. 

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. 

Magdalena Şerban a fost trimisă în judecată, în 14 mai 2018, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fiind acuzată de tentativă de omor şi omor calificat.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Bucureşti.

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, nu a recunoscut în faţa magistraţilor că ar fi lovit-o pe tânără cu piciorul atunci când aceasta era căzută pe şine şi a susţinut că a avut o stare de "disperare” şi o "decădere” din cauza unei vieţi lipsite de hrană şi adăpost.

Magdalena Şerban a fost arestată preventiv în 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, pentru omor calificat şi tentativă de omor, ea fiind internată la Spitalul Penitenciar Jilava. 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close