Antena 3 CNN Actualitate Patru noi decese în urma tragediei de la Colectiv. Bilanţul se ridică la 45 de morţi. Bateristul Bogdan Enache a murit în avion

Patru noi decese în urma tragediei de la Colectiv. Bilanţul se ridică la 45 de morţi. Bateristul Bogdan Enache a murit în avion

Patru noi decese în urma tragediei de la Colectiv. Bilanţul se ridică la 45 de morţi. Bateristul Bogdan Enache a murit în avion
08 Noi 2015   •   18:00
UPDATE. Bogdan Enache, bateristul trupei Goodbye to Gravity, care a intrat în stop cardio-respirator în timpul zborului spre Elveția, nu a mai putut fi salvat de medici, care au încercat să-l resusciteze mai bine de oră. Enache este cel de-al treilea component al trupei care moare după incendiul din Colectiv, după Vlad Țelea și Mihai Alexandru.

---

UPDATE
. Un rănit de la Spitalul de Arşi a murit, duminică dimineaţă. Bilanţul oficial al tragediei de la Colectiv creşte la 44 de morţi. 

---

Doi răniţi în tragedia de la Colectiv au murit duminică dimineaţă. Cei doi erau la Spitalul Floreasca. Reporterul Antena 3, Daniela Cărbunaru, a explicat că este vorba despre doi pacienţi, un bărbat şi o femeie. 
 
"Avem confirmate încă două decese. Am vorbit cu profesorul Lascăr, de la spitalul Floreasca şi mi-a confirmat că cetăţeanul turc, operat de o echipă de medici veniţi special din Turcia, a decedat în această dimineaţă, în ciuda eforturilor de a-l salva. De asemenea, este vorba şi de o tânără care a decedat în această dimineaţă. Ambii pacienţi erau în stare critică. În acest moment vorbim despre 43 de persoane decedate."

Tânăra decedată în această dimineaţă la Spitalul Floreasca este Alexandra Rădulescu. Avea 26 de ani. 

Profesorul Ioan Lascăr a explicat că ambii pacienţi erau pe lista de pacienţi în stare critică. 
 
"Cred că de la început am încercat să transmit informaţia legată de particularităţile evolutive ale bolnavilor grav. Mai ales atunci când sunt asociate şi arsuri inhalatorii şi intoxicaţii, deci mai atipic şi mai grav. Vă anunţam chiar din prima zi că complicaţiile majore încep din ziua a şaptea. Mă refer la plămâni care cedează, sistem respirator, insuficienţa renală, tulburări digestive, cardiovasculare, dar aceste complicaţii grave se derulează de obicei în cea de-a doua săptămână. Arsurile nu se vindecă în câteva zile, este o problemă de lungă durată."

Anunţul vine după o zi de sâmbătă în care alte nouă persoane, internate în stare gravă sau critică, au decedat

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close