Antena 3 CNN Actualitate Dragnea: Schimbarea lui Kovesi de la DNA nu rezolvă problema

Dragnea: Schimbarea lui Kovesi de la DNA nu rezolvă problema

Dragnea: Schimbarea lui Kovesi de la DNA nu rezolvă problema
Sursa foto: foto: captura Antena 3
11 Iul 2018   •   21:17

Liviu Dragnea a afirmat că motivul principal pentru care Klaus Iohannis a decis revocarea lui Kovesi de la conducerea DNA a fost faptul că PSD și ALDE erau gata de a demara procedura de suspendare a președintelui, însă e convins că schimbarea lui Kovesi nu rezolvă problemele.

"În ceea ce privește revocarea în sine a lui Kovesi, este un prim pas, dar este un pas mic. Doar schimbarea doamnei Kovesi din fruntea DNA-ului nu rezolvă problema, nu se rezolvă toți acești ani de abuzuri îngrozitoare, de călcare în picioare a Constituției, de frânt mii de destine, de distrus vieți, de distrus companii, acești ani de amenințări, șantaj, de probe obținute într-un mod nelegal, prin amenințări și fără perdea. Nu rezolvă marea problemă a sistemului", a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a afirmat că a fost întrebat de multe ori ce înseamnă când afirmă că "va merge până la capăt".

"Până la capăt înseamnă programul economic să fie implementat și asta va face din România o țară cu potențial economic, să fie o țară în care drepturile fundamentale să se respecte, iar cetățenii români care sunt nevinovați să aibă garanția că nu vor păți nimic, dar nu suntem în situația asta și simpla schimbare a doamnei Kovesi este doar un prim pas și este mult mai mic decât cred unii.

Liviu Dragnea a subliniat că nu va exista niciun fel de ezitare în ceea ce privește intrarea în vigoare a codurilor penale și a legilor privind siguranța națională.

Acțiunea trebuie să continue în sensul că noi nu trebuie să avem niciun fel de ezitare în ceea ce privește poziția noastră de susținere până când legile justiției să fie promulgate, publicate și intrate în vigoare, până când cele două coduri penale și codul civil să fie promulgate, publicate și intrate în vigoare, să finalizăm ceea ce am început și anume dezbaterea și modificarea legilor privind siguranța națională ", a spus Dragnea.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close