Antena 3 CNN Actualitate Flavia, o fetiță de 13 ani din Baia Mare, a născut de Crăciun, în baie. Cine este tatăl

Flavia, o fetiță de 13 ani din Baia Mare, a născut de Crăciun, în baie. Cine este tatăl

Flavia, o fetiță de 13 ani din Baia Mare, a născut de Crăciun, în baie. Cine este tatăl
Sursa foto: foto: Pixabay.com
02 Ian 2018   •   13:42

Caz șocant în Baia Mare, acolo unde o fetiță de clasa a VII-a a născut acasă, în baia apartamentului în care locuiește alături de părinți și de fratele său.

Totul s-a întâmplat de Crăciun, atunci când Flavia a adus pe lume un copil, chiar sub ochii frățiorului ei în vârstă de 10 ani, scrie Observator.tv.

Alertați de cei mici, părinții au sunat imediat la 112, iar fetița de 13 ani și nou-născutul au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Baia Mare.

Mama Flaviei nu a bănuit niciun moment că fiica sa putea fi însărcinată. Luată la întrebări, copila a povestit că în urmă cu nouă luni a fost abordată de un bărbat în vârstă de 36 de ani, în timp ce se întorcea de la școală.

Bărbatul ar fi băgat-o într-o scară de bloc, acolo unde a violat-o. Flavia le-a povestit tururor că i-a fost rușine și frică, motiv pentru care a preferat să nu vorbească despre drama prin care a trecut.

Polițiștii au reușit să îl identifice pe suspectul de 36 de ani, un fost pușcăriaș. Pe numele lui, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru viol.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close