x close

Fii alături de noi!

Cum a fugit din țară cel mai mare infractor. Omar Hayssam, scăpat în baza unui megatârg

de M.Z.   •   18 Ian 2016   •   22:25
Omar Hayssam, cel mai mare infractor implicat în răpirea jurnaliștilor români în Irak, a reușit să fugă de la noi din țară chiar dacă era teroristul nr. 1, în baza unui mare târg cu Traian Băsescu.
 
Există o mărturie care spune că procurorul Ciprian Nastasiu ar fi știut și ar fi cerut eliberarea lui Omar Hayssam, deși era cel mai mare terorist. 
 
Mai exact, potrivit unei mărturii prezentate luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, Traian Băsescu ar fi cerut eliberea lui Omar, iar în schimb teroristul urma să le dea informații despre Dinu Patriciu, cel care era dușmanul fostului președinte. 
Omar Hayssam a fost scos din țară cu ajutorul lui Yassin. 
 
Chiar teroristul a spus: ”Yassin m-a ajutat să plec din țară! (...) Am ieșit din țară prin Vama Veche, Yassin m-a condus până la Constanța”.

Iată și traseul lui Omar Hayssam

 
poza

Actualitate

Dezbatere publică de doar câteva ore pe ordonanța privind cărţile scrise în penitenciar

Proiectul de ordonanță de urgență al Ministerului Justiției, care prevede scăderea a 20 de zile din pedeapsa deținuților care scriu cărți, nici bine nu a intrat în dezbatere publică că deja s-a...

28 Iun 2016  •  01:20

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă record! Ozana Barabancea vrea să slăbească 50 de kilograme

Dorinică să fie din nou în formă, după ce a ratat acest lucru la prima încercare, Ozana Barabancea este decisă să scape cât mai repede de 50 de kilograme.

27 Iun 2016  •  23:08

sati