Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Mafia și Fiscul în aceeași curte. Legătura proprietarului cu falimentarea fabricii Danubiana

Sinteza zilei: Mafia și Fiscul în aceeași curte. Legătura proprietarului cu falimentarea fabricii Danubiana

Sinteza zilei: Mafia și Fiscul în aceeași curte. Legătura proprietarului cu falimentarea fabricii Danubiana
16 Mar 2016   •   22:20

Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza Zilei, imagini în premieră cu locuința-palat a deputatului Marin Anton, care o are drept vecină pe șefa ANAF Giurgiu, Virginia Velican.

Cei doi nu sunt doar vecini. Ei împart aceeași curte și chiar același ..constructor, căci vilele celor doi sunt extrem de asemănătoare și au fost ridicate aproximativ în aceeași perioadă.

Marin Anton este cunoscut publicului din România mai ales după episodul Nana, unde gorilele sale au lovit o bătrână în timpul vizitei Elenei Udrea.

Însă parlamentarul nu este străin și de afaceri dubioase. Deși și-a făcut avere din mari afaceri falimentate, Marin Anton a scăpat basma curată până acum. Recent, Marin Anton dat PMP-ul Elenei Udrea pe UNPR. Numele lui Anton este strâns legat de falimentarea fabricii Danubiana și de afacerile necurate de la Rafo Onești. Într-un singur an, el și-a ridicat un căsoi de 800 de metri patrați în cartierul Militari.

Mandatul Virginiei Velican de șef la conducerea Finanțelor din Giurgiu coincide cu un scandal terminat cu dosare penale la Giurgiu. Este vorba despre megaescrocheriile în care au fost implicați cei din clanul de interlopi Butoane, din Giurgiu. Returnări de TVA și evaziune fiscală, afaceri ce nu au fost niciodată deranjate de ANAF Giurgiu.

Cine a închis ochii la tunul de la Danubiana?

Fabrica de anvelope Danubiana este una dintre marile perle ale industriei romneşti jefuită de băieţii deştepţi. După ce Guvernul Stolojan a dat o hotărâre pentru împroprietărirea fabricii cu 100 de hectare de teren, Danubiana a fost privatizată şi oamenii n-au mai putut astfel să-şi revendice terenurile naţionalizate de regimul comunist.

×
Subiecte în articol: Marin Anton Sinteza Zilei
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close