Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce punea la cale Corneliu Vadim Tudor împreună cu un cunoscut artist! „N-am mai apucat!”

Ce punea la cale Corneliu Vadim Tudor împreună cu un cunoscut artist! „N-am mai apucat!”

Ce punea la cale Corneliu Vadim Tudor împreună cu un cunoscut artist! „N-am mai apucat!”
Sursa foto: foto: captura Antena 3
10 Iul 2018   •   19:11

Un cunoscut artist de la noi a dezvaluit ca pregatea un proiect impreuna cu regretatul Corneliu Vadim Tudor, insa acesta nu s-a mai finalizat din cauza mortii neasteptate a politicianului si scriitorului.

Fuego a scris atunci un mesaj emotionant despre Corneliu Vadim Tudor, care a incetat din viata în 2015, la varsta de 65 de ani.

Fuego a explicat ca avea un proiect impreuna cu regretatul Vadim Tudor.

„Aţi ţinut cu dinţii de principiile şi de tradiţia acestei ţări. Mai cu bune ori cu rele, aţi apărat, prin discurs, cel puţin, valorile naţionale, astea de care mulţi au uitat şi le-au blamat. Nu mai vorbesc despre calităţile de orator, despre coerenţă şi despre toate atributele care vă făceau unul dintre cei mai importanţi exponenţi ai intelectualităţii.

Ne ştiam de mulţi ani, dar vedeţi dumneavoastră, viaţa ne-a pus mai aproape mai recent, când trebuia să-mi scrieţi nişte versuri pentru o serie de cântece noi. Spuneaţi că muzica asta românească, melodioasă, mai are şansă. Şi ne-am întâlnit să discutăm acolo, în biblioteca aceea impresionantă, şi-a rămas stabilit că ne vedem în câteva luni să punem la cale acel cântec care-i va impresiona pe toţi. N-am mai apucat!, a scris Fuego,  pe pagina sa de pe un site de socializare.

×
Parteneri
Viktor Orban anunță că îl susține pe Klaus Iohannis pentru șefia NATO
x close