Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era o violonistă în plină ascensiune, când un incident nefericit i-a dat viața peste cap. "Șocul și durerea m-au oprit din drumul meu"

Era o violonistă în plină ascensiune, când un incident nefericit i-a dat viața peste cap. "Șocul și durerea m-au oprit din drumul meu"

Era o violonistă în plină ascensiune, când un incident nefericit i-a dat viața peste cap. "Șocul și durerea m-au oprit din drumul meu"
Sursa foto: Foto: Min-Jin Kym arhiva personala
03 Mai 2017   •   23:45

O violonistă de succes de 38 de ani a privit cum i se destramă întreaga viață după o întâmplare nefastă. Min-Jin Kym era la o cafenea din Manchester, Marea Britanie, când vioara ei Stradivarius, de 1,2 milioane de lire, i-a fost furată de un bărbat necunoscut, în urmă cu șapte ani.

”E ca și cum dragostea vieții tale este cu altcineva acum. Nu poți suporta acest gând”, spune Min, care își vedea întreaga viață în acea vioară, scrie Daily Mail.

Pentru o tânără care a plecat din Coreea de Sud pentru a-și urma visul la Londra, despărțirea de vioară a fost catastrofală.

Anorexia, de care a suferit în adolescență, i-a acaparat din nou mintea și trupul, iar un eșec în dragoste a doborât-o. Mai mult, pierderea vioarei a făcut-o să pună la îndoială fiecare aspect al vieții ei.

"Șocul și durerea m-au oprit din drumul meu", își amintește Min. "Nu puteam nici să mă dau jos din pat, dar să mai cânt. Nu mai suportam nici măcar să ascult muzică”, a mai spus Min.
 

×
Subiecte în articol: Marea Britanie coreea de sud
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close