Antena 3 CNN Life Oameni Gestul minunat al unui veterinar din România i-a înduioșat pe străini. A salvat o cățelușă de la moarte sigură, sfidând pericolul

Gestul minunat al unui veterinar din România i-a înduioșat pe străini. A salvat o cățelușă de la moarte sigură, sfidând pericolul

Gestul minunat al unui veterinar din România i-a înduioșat pe străini. A salvat o cățelușă de la moarte sigură, sfidând pericolul
Sursa foto: Foto: captura YouTube
21 Apr 2017   •   19:34

Gestul minunat al unui medic veterinar din România a ajuns cunoscut în lumea întreagă după ce presa străină a descris cu lux de amănunte cum a salvat o cățelușă de la moarte sigură.

Este vorba de medicul Ovidiu Roșu, veterinarul animalelor sălbatice, cum i se mai spune, care a văzut o cățelușă rămasă stingheră în mijlocul autostrăzii și a sfidat pericolul pentru a o salva.

Dacă nu ar fi luat-o de pe autostradă, cel mai probabil cățelușa, care a primit numele de Berta, ar fi sfârșit sub roțile mașinilor.

Acum, ea se bucură de iubirea și căldura unui cămin găsit tot de medicul Ovidiu Roșu.

Imaginile cu operațiunea de salvare de pe autostradă:

Cine este Ovidiu Roșu, veterinarul care i-a impresionat pe străini

Ovidiu Roșu este un medic veterinar aparte, deoarece, pe lângă tratarea animalelor de companie, el a preferat să se specializeze pe medicina celor sălbatice. Călătorește mereu în străinătate, în locuri diverse, precum Indonezia, Sumatra sau Peru, deoarece munca de teren rezonează cel mai bine cu personalitatea lui, scrie studentpress.ro.

Consideră că astfel are șansa de a se dezvolta pe toate planurile ca medic veterinar și nu ezită când vine vorba de a lucra în locuri periculoase sau cu resurse minime. În acest mod, a  întâlnit, de-a lungul timpului, o varietate mare de specii, de la cai sălbatici până la primate, urși, lei sau păsări sălbatice.

Citește aici un interviu cu Ovidiu Roșu.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close