Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere EXCLUSIV. Kovesi spune că nu știa nimic despre procurorul Mircea Negulescu. Ce transmite Ministerul Afacerilor Interne

EXCLUSIV. Kovesi spune că nu știa nimic despre procurorul Mircea Negulescu. Ce transmite Ministerul Afacerilor Interne

EXCLUSIV. Kovesi spune că nu știa nimic despre procurorul Mircea Negulescu. Ce transmite Ministerul Afacerilor Interne
de S.T.    |    16 Feb 2018   •   22:11

În scandalul care a cuprins DNA sunt foarte multe întrebări și puține răspunsuri. Oana Zamfir a prezentat vineri seară, la emisiunea „Exces de putere”, un document oficial care răspunde unei chestiuni importante din acest scandal uriaș.

Fostul adjunct al Poliției Prahova a spus la Antena 3 că toate instituțiile statului au știut de grupul infracțional de la Ploiești, însă Laura Codruța Kovesi neagă acest lucru.

Iată documentul care arată că DNA a primit informații de la serviciul DGA Prahova:

Laura Codruța Kovesi, procurorul șef DNA, a spus despre cunoscutul procuror Mircea Negulescu, zis și Portocală, implicat în mai multe scandaluri, că nimeni nu s-a plâns de acesta.

„Când a început să lucreze la DNA, aveam o vechime de 20 de ani în procuratură. Nu am primit niciun fel de sesizare cu privire la conduita sa. Noi facem controale de către procurorii ierarhic superiori. Nu am primit plângeri sau sesizări scrise. Am aflat din acele înregistrări care au fost făcute publice. Când am văzut acel comportament, pe care nu îl agreez, am luat măsuri, am vrut procurori corecți în DNA, profesioniști, care respectă legea. Unii au încălcat legea, codul deontologic”, a spus Kovesi. 

 

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close