Antena 3 CNN Actualitate Laura Codruța Kovesi, anunț despre DEMISIA sa de la DNA

Laura Codruța Kovesi, anunț despre DEMISIA sa de la DNA

Laura Codruța Kovesi, anunț despre DEMISIA sa de la DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Iul 2017   •   10:01

Laura Codruța Kovesi spune că nu ea este cauza tensiunilor şi scandalurilor din DNA şi nu are niciun motiv să demisioneze. Problema ar fi eficienţa DNA care îi nelinişteşte pe cei anchetaţi. Orice procuror ar fi la conducerea instituţiei va fi considerat şi el o problemă, mai susţine Kovesi în noul fragment publicat de site-ul ziare.com.

”Nu eu sunt problema. Problema este eficiența DNA. Ea îi disperă pe unii care vor ca noi să nu ne mai facem treaba. Eficiența DNA e problema. Orice procuror-șef ar fi, este sau va fi, dacă va fi eficient, va fi și el o problemă. De aceea suntem atacați, de aceea mafia ne ataca, de aceea sunt presiuni, de aceea sunt hărțuiri, pentru că suntem eficienti. Dacă nu investigam pe nimeni, dacă nu ne atingeam de nimeni, toata lumea ne lăuda și ar fi fost foarte bine. Am deranjat persoane care au deținut functii importante, care au deținut averi importante. Este un asalt asupra DNA pentru eficienta. Am discutat despre acest subiect cu colegii mei. Nu o să cedăm. Eu nu o să cedez. Ei nu o să cedeze. O sa ne continuam treaba. Cât vom fi lăsați, pentru că noi ne luptam cu mafia”, a spus Kovesi, în interviul acordat site-ului.

Nu mai vorbesc cu fostul soț din ziua divorțului

Procurorul General al DNA Laura Codruţa Kovesi refuză să dea un răspuns concret legat de prezenţa sa în noaptea alegerilor din 2009 la locuinţa generalului Gabriel Oprea. Într-un nou fragment din interviul acordat site-ului ziare.com, Kovesi susţine că nu comentează CAN-CANuri.

Mai mult, ea a mai precizat şi că nu avea cum să influenţeze rezultatele alegerilor prezidenţiale din acel an.

Citește și:

Andronic, după interviul lui Kovesi despre noaptea alegerilor din 2009: Mă așteptam să aibă demitatea să recunoască

×
Subiecte în articol: DNA Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close